Wouwse Plantage

Fietser belandt in sloot in buitengebied Wouwse Plantage

Een oudere fietser (niet zichtbaar op de foto) is in de sloot beland

Maarten Elst Maarten Elst

Een traumahelikopter is dinsdagmorgen opgeroepen voor een verkeersongeval op de Schouwenbaan in Wouwse Plantage. Een oudere fietser is door een nog onbekende oorzaak in de sloot terechtgekomen. Tot bij de plaats van het ongeval hoefde de helikopter echter niet te komen, nog voor aankomst kon het omkeren. Het slachtoffer is door de aanwezige ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel van het slachtoffer is op dit moment nog niets bekend.

Een fietser belandde dinsdagmorgen in de sloot aan de Schouwenbaan vlak buiten Wouwse Plantage. Naast de traumahelikopter werden ook meerdere ambulances naar de locatie van het ongeval gestuurd. Volgens de politie is het op dit moment nog onduidelijk hoe de fietser in de sloot terecht is gekomen. Terplekke heeft de politie een onderzoek gestart naar de mogelijke oorzaak van het verkeersongeluk.

De ambulancediensten hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Over de ernst van het letsel van de slachtoffer kon de politie geen verdere mededelingen doen.