Bergen op Zoom

Fietser botst op auto in Bergen op Zoom en moet naar ziekenhuis

Een jonge fietser is dinsdagnamiddag tegen een auto gebotst aan de Randweg-West in Bergen op Zoom. © 112Markiezaten.

Maarten Elst Maarten Elst

Eén rijbaan van de Randweg-West in Bergen op Zoom is dinsdagnamiddag tijdelijk afgesloten geweest. Een fietser kwam even daarvoor in botsing met een auto. De jongeman zou mogelijk een rood verkeerslicht hebben genegeerd en op de randweg tegen een passerende auto zijn gebotst. Hij moest per ambulance naar het ziekenhuis voor verwondingen aan zijn hoofd en hand. De automobilist kon na de afhandeling van het ongeval zijn weg zelfstandig vervolgen.

Het ongeluk gebeurde dinsdagnamiddag aan de Randweg-West, ter hoogte van de afslag Boerenverdriet, in Bergen op Zoom. Een fietser zou mogelijk door een rood verkeerslicht zijn gereden voordat hij de Randweg-West betrad. Daar kwam hij in botsing met een automobilist die niet meer kon stoppen voor de passerende fietser.

Rijbaan tijdelijk afgesloten

Hulpdiensten kwamen snel ter plaatse om de gewonde fietser over te brengen naar het ziekenhuis. Agenten sloten kort daarop tijdelijk een rijbaan van de Randwest-Weg. De automobilist kon na de afhandeling van het ongeval zijn weg zelfstandig vervolgen.