Bergen op Zoom

Fietser naar ziekenhuis overgebracht na botsing met auto

Het ongeval gebeurde op de kruising Korneel Slootmanslaan met Zuidzijde Zoom. © 112 Markiezaten.

Maarten Elst Maarten Elst

Een fietser, van wie de verdere identiteit nog onbekend is, is donderdagochtend in botsing gekomen met een personenauto. Dit gebeurde op de kruising Korneel Slootmanslaan met de Zuidzijde Zoom, vlak bij het Ravelijn en Anton van Duinkerkenpark. De exacte aanleiding van de botsing is niet bekend. De fietser is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De personenauto had dusdanig veel schade aan de voorruit opgelopen dat het door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Door een nog onbekende oorzaak is de fietser donderdagochtend tegen de voorruit van een personenauto. Het voorval gebeurde op de fietsstrook op de kruising Korneel Slootmanslaan met de Zuidzijde Zoom aan de kant van de afslag Ravelstraat. Bij de botsing is de fietser met een onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Personenauto met schade

Ook de personenauto kwam er niet schadeloos van af. Bij de botsing heeft de voorruit van de auto flinke schade opgelopen. Kort hierop is de wagen door een bergingsbedrijf afgevoerd. Agenten hebben ter plaatse kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval waarna de weg volledig open kon.

Het overige verkeer heeft weinig hinder ondervonden van het voorval. Tijdens het ongeval konden ze over de andere rijbaan passeren.