Roosendaal

Fietsster rijdt bejaarde aan en laat haar gewond achter

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie is op zoek naar een vrouw die donderdag in Roosendaal iemand met haar fiets aangereden zou hebben. De vrouw botste met haar fiets tegen een bejaarde vrouw met rollator. De bejaarde vrouw raakte ernstig gewond, de fietsster is doorgereden.

Het ongeluk gebeurde donderdagmiddag op de kruising van de Hendrik Gerard Dirckxstraat met de Laan van Brabant in Roosendaal. Volgens ooggetuigen liep de 91-jarige vrouw achter haar rollator, toen ze in botsing kwam met een fietsster. De bejaarde vrouw viel en raakte ernstig gewond. Ze ligt nog in het ziekenhuis. Volgens de getuigen is de fietsster na de botsing doorgereden.

Er zijn camerabeelden van camera’s in de buurt van het kruispunt. Toch hoopt de politie dat er ook nog meer getuigen zijn en dat die zich willen melden. Zodat ze kunnen achterhalen wat er precies gebeurd is en wie de vrouw op de fiets is. De politie roept ook de vrouw op zich zelf te melden. Als je informatie hebt over dit ongeluk, kun je de politie bellen op 0900-8844 of een WhatsApp sturen op 06-12207006. Als je liever je naam niet wilt doorgeven, kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.