Geen regio geselecteerd

Forse vechtpartij in Bergen op Zoom: Twee gewonden

© Shutterstock

Redactie Redactie

Tijdens een forse vechtpartij op de Steenbergsestraat in Bergen op Zoom zijn twee mannen van 27 en 37 jaar zaterdagnacht gewond geraakt.

 

 

De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn drie verdachten aangehouden. De aangehouden verdachten zijn een man en een vrouw uit Bergen op zoom en een vrouw uit Rotterdam. De 26-jarige verdachte man zou het 37-jarige slachtoffer meerdere keren in zijn gezicht hebben geschopt terwijl hij al op de grond lag. Deze man mocht het ziekenhuis na behandeling verlaten. Het andere slachtoffer werd opgenomen.

In een horecazaak werd de vechtpartij om tien voor half 5 gemeld bij de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen, werd er niet meer gevochten, maar lagen er twee gewonden op de grond. De 27-jarige vrouw uit Bergen op Zoom werd aangehouden omdat ze de agenten beledige. Op het bureau bleek dat ook zij actief betrokken was geweest bij de vechtpartij. Voor het zelfde vergrijp werd de Rotterdamse vrouw ook aangehouden. De politie heeft de camerabeelden van het incident bekeken, maar daar valt niet alles te zien en roept daarom op aan omstanders, die iets hebben gezien om zich te melden.