Roosendaal

Geen verkeersmaatregelen voor studenten Associate Degrees Academie

Wethouder Cees Lok gaat geen extra verkeersmaatregelen treffen tegen de parkeerproblematiek rondom de Associate Degrees Academie

Redactie Redactie

Wethouder Cees Lok gaat geen extra verkeersmaatregelen treffen tegen de parkeerproblematiek rondom de Associate Degrees Academie in de stad. Ongeveer anderhalve week geleden stelde de VLP en de Roosendaalse Lijst een aantal oplossingen voor, maar Lok ziet niets in de voorstellen van de twee partijen.

 

 

 

Beide politieke partijen kwamen met verschillende oplossingen om de parkeerproblematiek op te lossen. De VLP wilde weten of er een speciaal studententarief kon komen voor studenten, zodat zij goedkoper gebruik kunnen maken van de Mill Hill-parkeergarage. Volgens wethouder Lok is het openbaar vervoer of de fiets een prima alternatief.

Laan van Limburg

De Roosendaalse Lijst stelde voor de oversteek op de Laan van Limburg, ter hoogte van de Roselaar, veiliger te maken. Maar ook daar ziet de wethouder vanaf. “Het verkeer komt immers in colonnes van het verkeerslicht vandaan”, laat Lok weten. Er zijn geen plannen om de oversteek, ter hoogte van de Roselaar, aan te pakken.