Bergen op Zoom

Gemeente Bergen op Zoom gaat op zestal plaatsen asfalt repareren

Redactie Redactie

De gemeente Bergen op Zoom gaat op een zestal locaties het asfalt grondig aanpakken. Tijdens de uitvoering bestaat er de mogelijkheid dat enkele wegdelen geheel worden afgezet en dat een omleiding van toepassing is. ZuidWest Update houdt je op de hoogte van alle locaties waar dit gaat gebeuren.

 

 

 

Wegen zijn aan slijtage onderhevig. Door verkeer, werkzaamheden en weersinvloeden kan het wegdek verslechteren. Op de volgende plaatsen zullen er onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden door de firma DuraVermeer. Alle woningen en bedrijven aan deze wegen blijven bereikbaar. Fietsers kunnen te allen tijden doorgang vinden. Op dinsdag 30 oktober om 07:00 uur zal de rotonde aan de Halsterseweg, Tholenseweg en Steenbergseweg dicht gaan tot en met woensdag 31 oktober 17:00 uur.

Ook de rotonde Molenplein zal afgesloten zijn van donderdag 1 november 07:00 uur tot en met vrijdag 2 november 17:00 uur. Voor beide routes geldt een omleiding. Ook de Melanenweg zal worden aangepakt en wel vanaf dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november. Hierbij is een omleiding van toepassing.

Aan het Molenwieken, Benedenbaantje, Ruytershovenweg, Schansbaan, Het Laag, Kladde en de Kladseweg zal kleinschalig onderhoud worden gepleegd. Hierbij is er geen sprake van een afsluiting. Tot slot gaat het fietspad aan de Noordlandseweg op de schop van maandag 12 november tot en met vrijdag 30 november. Hierbij zullen er vooraankondigingen worden geplaatst.