Roosendaal

Gemeente Roosendaal biedt inwoners voordeel bij inkoop energiebesparende maatregelen

Paul Joachems Paul Joachems

Net als in 2019 is Roosendaal gestart met een grootschalige inkoopactie voor energiebesparende maatregelen. Deze week ontvangt een groot aantal woningeigenaren per brief informatie over deze actie.

Door: Paul Joachems

Woningeigenaren ontvangen een aanbod dat aansluit bij de leeftijd van hun woning. Denk hierbij aan onder andere vloerisolatie, spouwmuurisolatie, isolatieglas en zonnepanelen. In de brief van de gemeente Roosendaal is te lezen dat door de gezamenlijke inkoop de prijzen scherp zijn en de voorwaarden goed. De actie wordt georganiseerd door de gemeente Roosendaal in samenwerking met Winst uit je woning. Aanmelden voor deelname aan de advies- en inkoopactie kan tot 1 januari 2021.

LED verlichting

Eind oktober ontvangen particuliere woningeigenaren en eigenaren van koopappartementen twee waardebonnen van ieder €70,-. Eén waardebon is bedoeld voor energiebesparende maatregelen en één waardebon is uitsluitend bedoeld voor LED verlichting. Met deze waardebonnen kunnen inwoners de producten gratis in huis halen. Dit kan gewoon via de bouwmarkt. De LED verlichting is gratis verkrijgbaar via lokale lampenzaken en via www.winstuitjewoning.nl. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2021.