Hoogerheide

Gemeentehuis Woensdrecht weer dagelijks geopend, wél op afspraak

Het gemeentehuis van Woensdrecht in Hoogerheide.

Han Verbeem Han Verbeem

Sinds 1 juni  is het gemeentehuis van Woensdrecht weer dagelijks bereikbaar voor publieksdiensten. Het zijn nog geen vrije inloopuren, zo benadrukt burgemeester Steven Adriaansen, de bezoeken zijn uitsluitend op afspraak. “Het voordeel hiervan is dat u direct aan de beurt bent en door de juiste collega geholpen wordt.”

Werkdagen

Op werkdagen zijn de balies op het gemeentehuis aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide vanaf 8.30 ‘s morgens weer geopend. Tussen 12.30 en 13.00 uur is het pauze. Donderdag is de gemeente tot 20.00 uur bereikbaar en vrijdag is het gemeentehuis ‘s middags gesloten.

Ook online

Voor de aanvraag of de verlenging van een nieuw paspoort of een rijbewijs zijn inwoners verplicht om persoonlijk naar het gemeentehuis te gaan. Maar voor  een aantal andere documenten is dat in Woensdrecht niet per sé nodig. Een uittreksel, geboorteaangifte of een gehandicaptenkaart zijn digitaal vanuit huis aan te vragen. Een overzicht van alle online gemeentelijke diensten en producten staat op: www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen

  • Een afspraak maken kan digitaal via www.woensdrecht.nl/afspraak. De servicelijn van de gemeente Woensdrecht is telefonisch bereikbaar via nummer 140164.