Bergen op Zoom

Genomineerden Sportgala Bergen op Zoom bekend

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De genomineerden voor het 40e Rabobank Sportgala in Bergen op Zoom zijn bekend. Maar liefst 19 sporters en teams zijn genomineerd. De Commissie Sportverkiezingen van de gemeente Bergen op Zoom heeft een keuze moeten maken uit meer dan 50 aanmeldingen.

Peter Goossens, Wessel Geertse en Rico Verhoeven zijn genomineerd voor de titel Sportman van het jaar. Anouk Prop, Ellen Walrave en Bregje van Tongeren maken kans om Sportvrouw van het jaar te worden.

Er zijn drie sportploegen in de gemeente Bergen op Zoom die genomineerd zijn voor beste sportploeg: Jeu de Boulesvereniging Petangeske, damesteam AV Spado en het judoteam van Sportschool Shintai.

Tijdens het Sportgala worden er ook prijzen uitgereikt in de categorie Sporters met een beperking, Senior Sporters en Sportvrijwilliger. Ook wordt de Christ van Wijk aanmoedigingsprijs uitgereikt.

Tot 10 december kan het publiek een stem uitbrengen op www.sportgalaboz.nl. De stemming telt mee voor de uitslag. Het 40e Sportgala wordt op 16 december gehouden in Theater De Maagd en live uitgezonden op ZuidWest TV.