Bergen op Zoom

Getuige van vechtpartij in Bergen op Zoom mishandeld: vrouw aangehouden

Foto: Shutterstock

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Politieagenten hebben zondagmiddag een 44-jarige vrouw aangehouden in verband met een mishandeling. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij een vechtpartij, en de mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. De verdachte is aangehouden in haar woning.

Het slachtoffer zou getuige zijn geweest van de vechtpartij die afgelopen weekend plaatsvond op het Beursplein. De vechtpartij was bij aankomst van politieagenten al voorbij. Wel zijn er een 46-jarige man en een 15-jarig meisje uit Bergen op Zoom aangehouden. Het tweetal had de agenten beledigd en/of bedreigd. Ze pleegden flink verzet tijdens hun arrestatie.

Op camerabeelden is te zien dat de twee verdachten betrokken waren bij de vechtpartij. Er zou een conflict zijn ontstaan met een andere groep stappers. Hiervan heeft nog niemand zich bij de politie gemeld.

Getuige

De 20-jarige vrouw was getuige van de vechtpartij. Ze raapte een tas van de grond, waarna ze door een van de vechtersbazen (waarschijnlijk de eigenaresse van de tas) werd mishandeld. Ze is tegen haar hoofd geslagen en aan haar haren getrokken. Ook raakte ze even bewusteloos. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, en mocht na behandeling naar huis. Ze heeft aangifte gedaan. De politie verdenkt de 44-jarige vrouw van deze mishandeling. Daarom is ze aangehouden.

Lees ook: Twee arrestaties na misdragingen in Bergen op Zoom