West-Brabant

Gewonden bij eenzijdige ongevallen in onze regio

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Bij drie eenzijdige ongevallen in onze regio dit weekend zijn gewonden gevallen. Dat laat de politie weten. De ongelukken vonden plaats in Roosendaal, Bergen op Zoom en Halsteren.

Op de Laan van Luxemburg in Roosendaal probeerde vrijdag een 88-jarige man met zijn scootmobiel het trottoir op te rijden. Daarbij viel hij en raakte gewond aan zijn hoofd. Omstanders schoten te hulp. Uiteindelijk is de man met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een 24-jarige Bergenaar is vrijdag aan het eind van de middag met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden. Het ongeluk gebeurde op de Van Konijnenburgweg in Bergen op Zoom. Vermoedelijk reed de man te hard en is hij in een bocht geslipt. De man is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en zijn auto is weggesleept.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 53-jarige man uit Lepelstraat op de Burgemeester Elkhuizenlaan in Halsteren met zijn scooter naast de rijbaan bij een viaduct terecht gekomen. Een voorbijganger trof de man naast zijn scooter aan. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis overgebracht. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de scooter de stoeprand geraakt en is daarna gevallen.