Bergen op Zoom

GGD opent vaccinatielocatie in Bergen op Zoom om boostercampagne te versnellen

Laura Vermunt Laura Vermunt

GGD West-Brabant opent een vaccinatielocatie in Bergen op Zoom in sporthal De Boulevard. Hier worden vanaf dinsdag 4 januari, naast de boostervaccinaties, ook eerste en tweede prikken gezet. Met het uitbreiden van het aantal locaties, wil de GGD het vaccineren van 18-plussers versnellen.

De vaccinatielocatie in Bergen op Zoom is op een andere plaats dan tijdens de eerste campagne, toen er geprikt werd op de Wattweg. Het is de derde locatie in de regio West-Brabant. De andere locaties zijn Breda International Airport en Breepark in Breda.

Voor een boosterprik is een afspraak noodzakelijk. Dit kan via deze website van de GGD. Mensen die zestig jaar of ouder zijn kunnen ook bellen met het nummer 0800-7070. Voor een eerste of tweede vaccinatie is overigens geen afspraak nodig. Op www.prikkenzonderafspraak.nl staat overzicht van de locaties, waar je voor deze prikken terecht kan.

Wie liever met een deskundige wil praten, kannen bellen met de Vaccinatie Twijfel Telefoon. Via het nummer 088 755 57 77 zijn dagelijks tussen 08.30 en 16.30 medewerkers van Universitaire Ziekenhuizen bereikbaar om vragen te beantwoorden.