Hoogerheide

Glasvezelnetwerk op de Kooi in Hoogerheide voltooid

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Dankzij de drijvende kracht van ondernemer Erwin Tummers en de intensieve samenwerking tussen Regio Glasvezel Nederland BV en de gemeente Woensdrecht, is maandag 17 november het nieuwe glasvezelnetwerk op bedrijventerrein de Kooi opgeleverd.

 

Wethouder Van Agtmaal is verheugd over dit initiatief. “Een mooi voorbeeld van participatie. Er komt een wens uit de samenleving, de gemeente voert een regie- en netwerkrol door partijen samen te brengen, die verenigen zich en tonen daadkracht en vervolgens worden wij weer betrokken bij de uitvoering. Een mooie opsteker voor de ondernemers op De Kooi en een goede ontwikkeling voor het terrein zelf. Nu is het zaak om dit initiatief door te zetten naar andere terreinen in onze gemeente. Daar gaan we mee aan de slag, bij deze doen we een oproep aan de bedrijven om zich bij ons te melden.”

Het glasvezelnetwerk op de Kooi is volgens planning gerealiseerd en zal deze week bij alle deelnemers operationeel zijn. De aangesloten bedrijven beschikken dan over hoogwaardige, schaalbare en toekomstvaste verbindingen.

Bekijk hieronder de reportage:

{webpage_link type=video id=4070}