Hoogerheide

GP Adrie van der Poel gaat wél door, maar zonder publiek

Maarten Elst Maarten Elst

In tegenstelling tot afgelopen januari, gaat de GP Adrie van der Poel volgende maand wél door. De veldrijders moeten het wel zonder toeschouwers doen, want publiek is door de coronamaatregelen nog niet toegestaan. Toch vindt de organisatie het belangrijk om de wedstrijd door te laten gaan, zeker omdat een week later het WK op de planning staat. De editie van GP Adrie van der Poel vindt plaats op zondag 23 januari 2022.

De editie van 2021 kon niet doorgaan door de destijds geldende coronamaatregelen. Ditmaal ziet de organisatie geen reden om het evenement af te gelasten. De veldrit wordt, in tegenstelling tot voorgaande edities, zonder publiek verreden.

Fayetteville

De organisatie baalt dat er geen publiek bij de wedstrijd kan zijn, maar wil de wedstrijd wél gewoon door laten gaan. “Omdat wij de cyclocross een warm hart toedragen hebben we besloten om deze editie zonder publiek toch door te laten gaan zodat de renners en rensters toch nog enigszins een optimale voorbereiding hebben voor het WK een week later in Fayetteville (USA).”