Roosendaal

Groot feest bij De Watermolen: school bestaat 50 jaar

Redactie Redactie

Het was deze week groot feest bij basisschool De Watermolen in Roosendaal. De school bestaat 50 jaar en dat werd gevierd met festiviteiten voor alle leerlingen en leerkrachten.

Dat een school 50 jaar bestaat is natuurlijk niet niks. Daarom werd werkelijk alles uit de kast gehaald om er een groot feest van te maken. “We doen deze week 5 dagen hartstikke leuke dingen. We zijn begonnen met een circusdag. Circus op School heeft met de kinderen acts geoefend en een voorstelling voor de ouders gegeven”, vertelt directeur Marin van Gastel.

Spelletjes

Dinsdag en woensdag zijn de kinderen naar het Tongerlohuys geweest. Van Gastel: “Niet Thuis Events heeft een hele leuke speurtocht georganiseerd. In de middag hebben de kinderen spelletjes gedaan op school en woensdagochtend hebben ze een filmochtend gehad. Vrijdag gaan ze op schoolreis naar Duinoord.”

De leerlingen zelf waren stuk voor stuk allemaal in feeststemming. Ook Diwa vond de feestweek helemaal geweldig. Ze genoot vooral van alle spelletjes die werden georganiseerd. “We hadden gisteren een ‘crazy eighty eight’ en wij moesten allemaal activiteiten doen. En wij hebben ook nog gewonnen.”

Cadeau

De feestweek is bedacht door het team van De Watermolen, al hebben ze niet alles zelf georganiseerd. Van Gastel: “We zijn een kleine school, hebben een klein team. Dus de wens was om externe partijen erbij te betrekken. Niet Thuis Events wilde ons daar heel graag bij helpen en hebben ons daarmee ontlast. Het is dus ook een cadeau voor alle teamleden.”