Roosendaal

Grootste nostalgische kermis komt naar Roosendaal

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De Paasvakantie staat in Roosendaal in het teken van de nostalgische kermis. Er zijn dit jaar maar liefst 36 attracties.

De Calypso uit 1979, de Kop van Jut uit 1940, de Rups Pappilion uit 1959 en de nostalgische Spiegeltent uit 1947. Zo maar een greep uit de antieke attracties die tijdens de Paasvakantie te zien en te beleven zijn in Roosendaal.

Miniatuurkermis

De nostalgische kermis is dit jaar van 17 tot en met 22 april. Het lange lint met antieke attracties loopt over de Markt, de Bloemenmarkt en het Tongerloplein in Roosendaal.  In het Oude Raadhuis staat een miniatuurkermis, die je elke dag gratis kunt gaan bekijken. Er zijn festiviteiten in de Spiegeltent en ook buiten op straat zijn er extra evenementen.

Spiegeltent

In de Spiegeltent kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd programma. Elke dag iets anders. Zo nemen de Bra Dancemasters je mee door de geschiedenis van de dans, is er live muziek met odes aan de blues en de Rock and Roll en is er een dansmiddag met een dansorkest.

Buitenpret

Buiten op straat is natuurlijk de nostalgische kermis, maar er staan ook extraatjes op het programma. Bij de opening zijn er voorstellingen van UniQcycle. Op zaterdag loopt straatgroep Eolynn rond in nostalgische kleding.  En op maandag kun je herinneringen ophalen bij de oude brommers, tijdens de nostalgische brommermeeting naast de St Jan.

Voordeelkaarten

Er zijn speciale voordeelkaarten voor bezoekers van de nostalgische kermis. Voor 25 euro kun je een kaart kopen, waarmee je terecht kunt in alle 36 attracties. De voorverkoop van deze kaarten begint op woensdag 3 april bij de VVV Roosendaal. Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website van de kermis in Roosendaal.