Bergen op Zoom

Grote namen aanwezig bij de Regionale DuurzaamheidsTOP

Redactie Redactie

De regionale DuurzaamheidsTOP vindt dit jaar plaats op Breda International Airport. ‘Winst door duurzaamheid’ is de titel van deze DuurzaamheidsTOP. Dit evenement wordt gehouden op 10 oktober oftewel de dag van de duurzaamheid. Astronaut André Kuipers is aanwezig als centrale spreker en presentator Jort Kelder zal koplopers op het gebied van duurzaamheid interviewen.

De DuurzaamheidsTOP wordt georganiseerd door de gemeenten Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal en de Rijksdienst voor Ondernemend (RVO) Nederland. Dit in samenwerking met de Brabants Zeeuwse Werkgeversverenigingen. Het doel van het congres is het inspireren, enthousiasmeren, motiveren en het verbinden van (jonge) mensen, ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheden over de mogelijkheden voor duurzame ontwikkeling en circulair ondernemen in de regio.

In het complete programma interviewt Jort Kelder drie succesvolle ondernemers en wordt de eerste Groene Pluim uitgereikt. Met dit nieuwe initiatief beloont de BZW een ondernemer voor zijn of haar duurzame voorstel, bedrijfsvoering of innovatie. De wethouders roepen jongeren op hun ideeën over wat gemeenten, bedrijven en andere organisaties moeten doen op het gebied van duurzaamheid te melden via [email protected].
De hele middag kunnen deelnemers een bedrijvenmarkt bezoeken met inspirerende voorbeelden.
Bedrijven die hieraan willen deelnemen kunnen contact opnemen via [email protected].

Voor meer informatie over het programma kan je terecht op www.winstdoorduurzaamheid.nl

{webpage_link type=video id=4437}