Roosendaal

Headliner BLØF geeft Rooskleurig Festival veelbelovende herkansing

Met de komst van BLØF is de line-up van Rooskleurig weer compleet.

Sven de Laet Sven de Laet

Goed nieuws voor Roosendaalse festivalliefhebbers. Vorig jaar werd de eerste editie van Popfestival Rooskleurig afgelast door de coronamaatregelen, maar op 28 augustus zal het alsnog doorgaan in het Vrouwenhofpark. Mét de volledige originele line-up.

Dat betekent dat naast de al aangekondigde optredens van Nielson, MAAN en Suzan & Freek ook BLØF weer op het podium zal staan. Tot grote trots van programmeur Koen Vaas: “Met dit programma zetten we in op jong en ouder, we zijn er dan ook erg trots op dat we een grote nationale act als BLØF – de band met de meeste noteringen in de Top 2000 – hebben kunnen boeken. Daarmee is ons programma in balans want we bieden ook onze oudere bezoekers een herkenbaar geluid.”

Vaas heeft er alle vertrouwen in dat de aankomende editie wel door zal gaan. “Alle lichten staan op groen nu de overheid ook het vertrouwen heeft uitgesproken om festivals vanaf 1 juli plaats te laten vinden. We kunnen niet wachten om een heerlijke dag te beleven met de bezoekers vol muziek, drankjes, het zonnetje op de bol en meezingen met de fijnste hits.”

Kaartjes die vorig jaar al gekocht zijn, blijven gewoon geldig. Wie nog een ticket wil moet dus opschieten, want daarmee is het festival meteen voor meer dan de helft uitverkocht.