Bergen op Zoom

Heroes for Heroes: fietsen voor het goede doel

Heroes for Heroes wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd

Redactie Redactie

’t Cultuurgebouw van ’t Rijks in Bergen op Zoom wordt op 11 januari omgetoverd tot een grote fietsarena. Jong en oud stappen op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan.

Niet alleen de fietsers dragen een steentje bij. Ook faciliterende bedrijven, organisaties en vrijwilligers zetten zich in de voor de verschillende goede doelen. De goede doelen die gesteund worden zijn: Roparun team 188 Maak een vuist, Stichting Ankie, Hospice De Markies, Make a Wish en Vrienden van Amphia.

Dagoverzicht

De spinningmarathon begint zaterdagochtend om 10:30 uur met een kidsprogramma. Om 12:00 uur opent burgemeester Frank Petter het fietsfestijn voor volwassenen. Daarna komt om 17:00 uur oud wielrenner Michael Boogerd langs om de fietsers nog eens extra te stimuleren.

Verder fietsen ook wethouders Barry Jacobs en Andrew Harijgens van de Gemeente Bergen op Zoom mee. Ook voorzitter Jan Prop van Grote Prijs Adrie van der Poel en wethouder Lars van der Beek van de Gemeente Woensdrecht nemen deel om het goede doel te steunen.

Deelnemen

Ook jij kan deelnemen aan de 9e editie van Heroes for Heroes. Voor meer informatie en inschrijving kijk je op de website.