Roosendaal

Hoogste punt uitbreiding Rosada bereikt

Redactie Redactie

Françoise Peters, shopping manager van Rosada Factory Outlet heeft dinsdagochtend samen met het aanwezige personeel van het outletcentrum het hoogste punt van de bouw gevierd. Het hoogste pand reikt nu 16 meter hoog. Rosada krijgt 45 extra winkelpanden en om de werknemers daarbij te betrekken werd er stilgestaan bij de uitbreiding van het outletcentrum.

Rond half 10 nam Peters het woord. Onder het genot van een glaasje champagne sprak hij het aanwezige personeel toe over het feit dat hij zo trots is over de ontwikkelingen van Rosada Fase 2 en dat alles netjes volgens schema verloopt. Na zijn woorden werden er ballonnen met kortingsvouchers eraan de lucht in gelaten om de buurtbewoners erop attent te maken dat Rosada niet stilzit.

Naast de uitbreiding van het aantal winkelpanden komen er ook nog extra parkeerplaatsen bij om de bezoekers ieder een parkeerplaats te gunnen. Op dit moment staan er in het weekend nog een hoop auto’s bij De Stok waardoor de bereikbaarheid minder is. Er komen 1000 parkeerplaatsen bij en er is al rekening gehouden met een extra uitbreiding. De mogelijkheid ligt er om steeds meer dekken op elkaar te bouwen om zo extra parkeerplaatsen te creeëren.

De groei van Rosada Factory Outlet maakt Peters erg trots: “Als Belg is het super om in Nederland aan zo’n project deel te nemen. De Nederlandse markt staat er niet optimaal voor, maar Rosada is tot nu toe alleen nog maar gegroeid. Afgelopen jaar konden we dubbele groeicijfers noteren. Deze uitbreiding levert ook weer extra werkgelegenheid op en we hebben er vertrouwen in dat het alleen maar beter kan worden.”

Rosada hoopt in mei 2016 haar nieuwe panden te openen. Op het merk Adidas en de horecagelegenheid La Place na, kan er nog niks gezegd worden over de overige nieuwe merken.