Etten-Leur

Inwoners van Etten-Leur krijgen flyer over vermiste Sabir Bouchan op de mat

Sabir Bouchan wordt al sinds 26 oktober 2023 vermist (foto: politie.nl)

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Duizenden inwoners van Etten-Leur krijgen donderdag een flyer van de politie op de mat. De oproep van de flyer luidt: Waar is Sabir Bouchan? De 41-jarige man uit Etten-Leur wordt sinds 26 oktober 2023 vermist. Hij is die dag voor het laatst gezien in Bosschenhoofd. Daarna is er geen enkel teken van leven meer van hem vernomen.

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) hoopt met de flyeractie zoveel mogelijk mensen te bereiken die wellicht bruikbare informatie over Sabir hebben. De politie houdt er namelijk ernstig rekening mee dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Sabir is woensdagavond 25 oktober 2023 gezien in een coffeeshop in Breda. Daar staat hij op camerabeeld. De dag erna, donderdag 26 oktober, vertrok hij om 12.12 uur vanaf zijn woning aan de Keenseweg in Etten-Leur. Later die dag hebben getuigen hem nog gezien en gesproken op een bedrijventerrein aan de Pastoor van Breugelstraat in Bosschenhoofd.

Signalement

Duizenden inwoners van Etten-Leur worden gevraagd om elk beetje informatie dat ze hebben, door te geven. Bijvoorbeeld als ze weten waar hij mogelijk verblijft en/of als ze hem ná 25 oktober nog gezien of gesproken hebben. Sabir heeft zwart haar en donkere ogen. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een marineblauwe jas van het merk Peuterey, een zwarte pet met wit logo (waarschijnlijk van Nike) en een zwarte schoudertas van het merk Louis Vuitton.

QR-code

Er zijn ook stoepborden geplaatst, dus ook weggebruikers kunnen de oproep tegenkomen. Op de flyers en stoepborden staat een QR-code, deze leidt mensen naar de politiepagina van Sabir Bouchan met alle aanvullende informatie. Ook staat hier informatie over de mogelijkheden om tips (anoniem) door te geven.