Bergen op Zoom

Jarig festival PopMonument komt met nieuwe namen

Herbert Kats Herbert Kats

PopMonument viert op zaterdag 14 september het tienjarig bestaan. Het Bergse muziekfestival heeft nieuwe bands toegevoegd aan de speciale jubileumeditie: Elephant, Nusantara Beat en De Toegift.

Eerder werden al de namen bekend gemaakt van Prins S. en de Geit, Personal trainer, J. Bernardt,Amatorski, Library Card, Bongloard en Vloudsurfers. En de organisatie verwacht nog meer.

Monumenten

De 10e editie begint om 19.30 uur en duurt tot 02.00 uur Alle optredens vinden plaats in de mooiste locaties van de stad, waaronder stadspaleis Markiezenhof, de Gevangenpoort, Provoosthuis, Gebouw-T en Theater De Maagd. Een nieuwe locatie dit jaar is de vrijmetselaarsloge L’Inséparable.

Aanbeveling van de organisatie: ‘Ga op ontdekkingsreis en laat je verrassen door bijzondere verhalen, acts, kunst, erfgoed en popmuziek op onverwachte en unieke historische locaties.’ Met een ticket krijgt de bezoeker toegang tot alle monumenten, muziek en kunst.

PopMonument wordt mede mogelijk gemaakt door: gemeente Bergen op Zoom, Poppodium Gebouw-T, Theater De Maagd, Markiezenhof, Open Monumentendag, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Music Hub Brabant, Lyfter, Hotel Zeezicht, Soundz en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.

Voor meer informatie en voor ticketverkoop kijk je op deze website.