Geen regio geselecteerd

Jonge stemmers krijgen vip ticket voor festival én verkiezingsdag

© Shutterstock

Redactie Redactie

Alle jongeren in de Gemeente Steenbergen die op 21 maart voor het eerst mogen stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen, hebben een persoonlijke uitnodiging gehad voor het verkiezingsfeest op 17 maart. Dit vip ticket verwijst bovendien naar een clip, waarin voornamelijk jonge inwoners uit alle kernen iedereen oproepen om naar het festival te komen én om te gaan stemmen.

Bij ruim 1200 jongeren is de uitnodiging op de deurmat gevallen. De uitnodiging is een moderne versie van een traditionele burgemeester brief. Dit vond men namelijk een eigentijdse aanpak, waarmee gehoopt wordt meer jongeren te overtuigen om op het verkiezingsfeest aanwezig te zijn.

“De keuze is aan jou!’’ luidt de boodschap van burgemeester Van den Belt aan de eerste keer stemmers voor wie er een mooi programma klaarstaat op 17 maart. Zo wordt het een combinatie van muziek en politiek. Op de Markt in Steenbergen zal het programma starten om 14:00 en duren tot middernacht.

Voor meer informatie over de burgemeester brief en het Verkiezingsfestival kun je kijken op www.gemeente-steenbergen.nl en voor de speciale videoclip kijk je op www.heelsteenbergenstemt.nl.