Geen regio geselecteerd

Kaartverkoop ‘de Producers’ van de BOV van start

Redactie Redactie

Woensdag 1 november is de kaartverkoop van start gegaan voor ‘De Producers’ van de BOV. De musical is gebaseerd op de gelijknamige kluchtfilm van Mel Brooks. Van 16 t/m 25 maart brengt de BOV deze voorstelling naar de Maagd in Bergen op Zoom.

 

De Producers gaat over twee theaterproducenten, Max Bialystock en Leo Bloom, die opzettelijk een bijzonder slechte musical uitbrengen om het geld van de investeerders in eigen zak te kunnen steken. Maar zijn de recensies wel zo slecht? En wordt de musical daadwerkelijk een flop? Het verhaal is een uitstekend voorbeeld van dwarse humor. Alles wordt op zijn kop gezet: succes is een noodlot en een slechte smaak maakt geld. Het belooft een komisch BOV-avondje te worden. De musical straalt een Broadwaysfeer uit.

De Producers speelt van 16 maart tot en met 25 maart 2018 in Theater De Maagd in Bergen op Zoom. De musical gaat van start met een feestelijke première. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater of via de website: www.demaagd.nl. Voor meer informatie over de BOV én De Producers lees je terug op www.stichtingbov.nl.

 

Logo: Ronald de Crom