Etten-Leur

KerstCircus biedt hoogvliegers

Het internationale KerstCircus

Herbert Kats Herbert Kats

Het internationale KerstCircus geldt jaarlijks als een van de grootste winterevenementen in West-Brabant. Het reizend tentenkamp strijkt 7 december weer neer op het Brabantpark in Etten-Leur.

Tijdens de reeks voorstellingen hoopt organisator Kevin van Geet de honderdduizendste bezoeker te verwelkomen, die een levenslange vrijkaart krijgt.

Traditie

Door de jaren heen is een bezoek aan het circus voor duizenden gezinnen een traditie geworden. Bezoekers komen uit de hele provincie voor de Kerstshows. Het circus biedt elk jaar nieuwe acts.

Deze keer zijn er letterlijk hoogtepunten als het Duo Delporte uit Frankrijk. Zij brengen het Wheel of Death, een tien meter hoge constructie waarop – zonder zekering – stunts worden uitgehaald.

‘Waaghalzerij’

Publiekslieveling Luna Valkiv uit Italië keert terug met een bijzonder luchtnummer. De Rodriguez Brothers (Zuid Amerika) etaleren hun ‘waaghalzerij’ op de hoge draad en bieden een sensationele afsluiting van de familievoorstelling.

Clown Marco Mariani, afgewisseld door jongleurs, krachtacrobaten en optredens met huisdieren, zorgt voor de rode draad tijdens de show.

Meer info: www.kerstcircus-ettenleur.nl