Bergen op Zoom

Kick-Off Life Goals in Bergen op Zoom

Redactie Redactie

De F!TFabriek organiseerde in samenwerking met Kick-Off Nederland de officiele Kick-Off van Life Goals in Bergen op Zoom. Er stond onder andere een sport- en spelmoment op het programma. Wethouder Barry Jacobs gaf het startschot voor Life Goals Bergen op Zoom en sloot ook aan bij het sport- en spelmoment.

Kick-Off wilde met dit evenement inzicht geven in het programma van Life Goals Bergen op Zoom. Omdat sport de inspiratie kan zijn om het leven weer op te pakken, wilde Kick-Off zoveel mogelijk mensen in beweging proberen te krijgen.

Succes

Wethouder Barry Jacobs, die het evenement opende, was erg te spreken over het initiatief. “Ik ben erg blij dat een evenement zoals dit georganiseerd wordt. Het is goed om te sporten, voor je gezondheid, maar ook op sociaal vlak. Daarom vind ik buiten de eerste en tweede helft ook de derde helft erg belangrijk. Sport brengt mensen samen, dat is ook wat we vandaag willen doen.”

Ook Lucas Herrings, coördinator van Life Goals, was blij om te zien dat iedereen een leuke dag had. “Het geeft voldoening om iedereen lekker bezig te zien en lol te zien maken. We zijn hier met veel mensen die elkaar niet kennen, dan is het leuk om samen te sporten. Zo creëer je plezier en nieuwe vrienden.”