Bergen op Zoom

Kick-Off Sjors Sportief Bergen op Zoom bij basisschool De Welle

Redactie Redactie

Basisschool De Welle in Bergen op Zoom is de locatie voor de kick-off van Sjors Sportief. Op woensdag 20 februari mogen kinderen diverse sporten gaan beoefenen op de school. Dit wordt gedaan om kinderen de kans te geven zich te oriënteren op diverse sporten, zonder direct lid te worden.

Alle sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om hun naschoolse activiteiten te promoten via het Sjors Sportief programma, waarop basisschoolkinderen vervolgens digitaal kunnen inschrijven via de website en app. De kinderen kunnen zo heel laagdrempelig hun interesses en talenten verkennen, elkaar eens op een andere manier ontmoeten en vooral ontdekken wat er in hun nabije omgeving allemaal aangeboden wordt.

Feestelijke start

In het schooljaar 2017/2018 hebben kinderen uit groep 3 zich het meeste aangemeld voor een of meerdere activiteiten, waardoor zij een kleinigheidje ontvangen. Tijdens deze feestelijke start van het project zal wethouder Evert Weijs samen met afgevaardigden van Rabobank Bergen op Zoom en Roosendaal het startsein geven van het project.