Roosendaal

Kick-off voor tweede editie SamenLoop voor Hoop in Roosendaal

Voor de tweede keer wordt in Roosendaal een Samenloop voor Hoop gehouden

Redactie Redactie

Op woensdagavond 7 november om 19:00 in de Black Horse aan de Hoogstraat 7 in Roosendaal verricht wethouder Klaar Koenraad de kick-off van de tweede editie van de Samenloop voor Hoop Roosendaal. Op zaterdag 15 juni om 15:00 gaat de wandeling van 24 uur van start.

 

Tijdens de kick-off bijeenkomst maakt de wethouder de locatie van de Samenloop voor Hoop 2019 bekend. De organisatie van deze tweede editie van de Roosendaalse Samenloop voor Hoop is een samenwerking tussen Stichting Team Doelbewust, het Inloophuis De Rose-linde en KWF Roosendaal.

Strijd tegen kanker

De wandeling duurt van zaterdag 15 juni 15:00 tot zondag 16 juni 15:00. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker. Daar omheen vinden er allerlei bijzondere activiteiten plaats. Wie wil deelnemen, als team, vrijwilliger of eregast, is van harte welkom op de kick-off bijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de opzet van de Samenloop en kunnen teams, eregasten en vrijwilligers zich ter plekke inschrijven. Je kan ook alle informatie teruglezen op www.samenloopvoorhoop/Roosendaal.nl.