Bergen op Zoom

Kinderen van cliënten voedselbank gratis naar klimbos, bioscoop of pluktuin

Kinderen van cliënten van de voedselbank kunnen gratis spelen en klimmen bij Klimbos Brabantse Wal

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Kinderen van cliënten van Voedselbank Goed Ontmoet in Bergen op Zoom kunnen tot 30 september gratis een keer naar het klimbos, de bioscoop of de pluktuin. De actie is opgezet door zes Bergse serviceclubs. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via een formulier dat ze ontvangen bij de voedselbank.

Juniorkamer Het Markiezaat, Ladies Circle 67 de Markiezinnen, Lions Bergen op Zoom, Rotary Bergen op Zoom Noord, Rotary Centrum en de Soroptimisten wilden iets doen voor de Bergse samenleving in coronatijd. Uiteindelijk kwamen zij met het idee om kinderen van cliënten van Voedselbank Goed Ontmoet een leuk uitje cadeau te doen. De kosten worden volledig betaald door de Bergse serviceclubs.

Drie activiteiten

De kinderen kunnen kiezen uit drie verschillende activiteiten. Zo kunnen ze spelen en klimmen bij Klimbos Brabantse Wal, waarna ze iets kunnen drinken bij Stayokay. Ook kunnen ze een filmpje pakken bij bioscoop Kiek in de Pot, waar ze een heus verwenpakket krijgen. De derde keuzemogelijkheid is fruit plukken en rapen, ijs eten en verse fruitsappen proeven bij Frankenfruit & Pluktuin La Fleur.

Aanmelden

Ouders kunnen maximaal één activiteit per kind aanmelden via een formulier dat ze ontvangen bij de voedselbank. Dit formulier kunnen ze daar weer inleveren. De voedselbank zorgt ervoor dat de namen van de kinderen bekend zijn bij het klimbos, de bioscoop of de pluktuin.