Bergen op Zoom

‘Kleed je mooi aan met Kerstmis’

Redactie Redactie

Kleed je mooi aan met Kerst. Ook als je de deur niet uit gaat. Dat wil The Fashiondistrict Bergen op Zoom aan iedereen meegeven. Dave Koks-Koeverman denkt dat het belangrijker is dan ooit dat we ons best voor elkaar doen om er goed uit te zien deze dagen en gelooft dat hij met zijn winkels daar goede invulling aan kan geven.

Door: Vincent Krijtenburg en Jerom Huijskens

FashionDistrict Bergen op Zoom bestaat uit vier winkels: ’t Rondje, ’t Pakhuis, Atelier le Carré en Circolo. Zij bieden een assortiment aan heren- en damesmode aan. “Nu veel mensen kerstborrels en andere online samenkomsten hebben, maken ze het zichzelf naar mijn weten vrij makkelijk qua kleding. Het is naar mijn mening beter anderen toch te blijven prikkelen met je vertoning en kleding speelt daar een belangrijke rol in”, aldus Dave.

Sterk in je mooie schoenen staan

Charlotte Koks-Koevermans is de andere eigenaar van de modezaken en probeert zelf een voorbeeld te stellen. “Als ik naar mezelf kijk, trek ik toch een makkelijke trui aan of joggingbroek. Desondanks doe ik toch mijn best iedere dag mezelf mooi te maken, ook al ben ik de hele dag thuis. Kleed je in godsnaam toch mooi aan, dan sta je veel sterker in je schoenen.”

Persoonlijke touch

“Online kleding verkopen is nooit echt ons ding geweest”, vertelt Charlotte. “Nu moeten we daarin een inhaalslag maken. Toch willen wij graag onze persoonlijke ‘touch’ blijven geven. Als een klant iets bij ons koopt, bezorgen wij het en kan de klant de kleding op zijn of haar gemak passen. Wij geven dan graag door middel van contact suggesties over de mogelijke aankoop. Als de klant tevreden is, hoeven ze pas te betalen.”