Bergen op Zoom

Koopovereenkomst Woonproject De Soete Veste getekend

Art Impressions van het nieuwbouwproject De Soete Veste

Redactie Redactie

De gemeente Bergen op Zoom en TBI-onderneming ERA Contour hebben maandag de koopovereenkomst voor het nieuwbouwproject De Soete Veste ondertekend. In totaal komen in de Soete Vest 65 duurzame koopwoningen.

Met het ondertekenen is een volgende stap gezet in het ontwikkelen en realiseren van het woonplan dat onderdeel is van de gebiedsontwikkeling Scheldevesting. De woningen zijn geïnspireerd op de grachtenarchitectuur uit de 18e eeuw en komen langs het water van de Zoom en langs de kades van de vesting.

Rust, ruimte en beleving

Wethouder Patrick van der Velden is enthousiast over het nieuwe project. “Scheldevesting krijgt steeeds meer vorm. De Soete Veste klinkt niet alleen heel aangenaam, het wordt een plaats waar veel Bergenaren, maar ook niet Bergenaren graag willen wonen. Rust, ruimte en beleving komen hier samen.”

Ook Job van Zomeren, statutair directeur van ERA Contour, kan zijn geluk niet op. “Met heel veel plezier en vol trots hebben we de afgelopen jaren mogen werken aan De Nieuwe Kaai. Momenteel zijn we bezig met de realisatie van ons tweede project in Bergen op Zoom: Wonen aan de Ham. En het voelt als een enorme waardering dat we nu ook met de Soete Veste aan de slag mogen gaan.”

Wethouder Patrick van der Velden en Job van Zomeren ondertekenen de koopovereenkomst