Bergen op Zoom

‘Leukste uitje’-nominaties voor Roosendaal en Bergen op Zoom

Het Klimbos in Bergen op Zoom maakt kans op de titel 'Leukste uitje van Noord-Brabant 2019' © Archief ZuidWest Update

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom en Indoor Skydive in Roosendaal zijn genomineerd voor het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2019’. Het ‘Leukste uitje’ is een jaarlijkse verkiezing van de ANWB. Er is ook een landelijke verkiezing, waar de grotere attracties en parken aan meedoen.

Voor de verkiezing van Brabants ‘Leukste uitje’ zijn in totaal tien speelparken, attracties en musea genomineerd. Leden van de ANWB hebben massaal gestemd. Er zijn ruim 63.000 stemmen uitgebracht voor de landelijke en de provinciale verkiezing.

Wie uiteindelijk de titel ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2019’ mag dragen, wordt bekend gemaakt op donderdag 7 maart 2019. Dan houdt de ANWB in Nijkerk een feestelijke bijeenkomst voor alle genomineerden.

De kanshebbers

In onze regio zijn dus Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom en Indoor Skydive in Roosendaal genomineerd. De andere kanshebbers in Noord-Brabant zijn Boerenbondmuseum Gemert, Mini Efteling, Speelland Beekse Bergen, Hullie Speelboerderij, Dierenrijk, Museum Klok & Peel, Kempenmuseum De Acht Zaligheden en Dierenpark De Oliemeulen. Meer informatie over alle genomineerden is te vinden op de website van de ANWB.