Roosendaal

Man (20) opgepakt na steekincident Roosendaal

Redactie Redactie

Een 20-jarige man is zondagmiddag aangehouden op de Raadhuisstraat in Roosendaal. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident, waarbij een 34-jarige Poolse man gewond raakte.

De verdachte werd rond 14.45 uur aangehouden. De 20-jarige man zou in de hal van een woning een man meerdere keren gestoken hebben. In de desbetreffende woning vond een politieagent bloedsporen. Het slachtoffer, een Poolse man, werd op straat aangetroffen. Hij maakte met behulp van een tolk duidelijk wat er gebeurd was.

Het slachtoffer was gewond geraakt aan zijn hoofd en armen. Hij is ter plekke behandeld aan zijn verwondingen. Tijdens de behandeling zag hij de verdachte van het steekincident staan. De politie heeft toen de 20-jarige man gearresteerd. 

Slachtofferverklaring

Het 34-jarige slachtoffer vertelde dat hij bewoner was van een kamer in de Raadhuisstraat. De man was vanwege het overlijden van een familielid teruggegaan naar Polen. Toen hij terugkwam in Roosendaal was zijn kamer aan iemand anders toegewezen. De man kreeg vervolgens ruzie met de bewoners. Daarbij werd hij geschopt en geslagen en door een van de verdachten meerdere keren met een mes gestoken.