Zevenbergschen Hoek

Man aangehouden na agressie en bedreiging in Zevenbergschen Hoek

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

De politie heeft vrijdagavond een 52-jarige inwoner van Zevenbergschen Hoek aangehouden na meldingen van gewelddadig gedrag. De man zou met een knuppel tegen verkeersborden hebben geslagen en een plaatsgenoot hebben bedreigd. Na de aanhouding ontdekten politieagenten in de woning van de verdachte een kleine hennepkwekerij die niet meer in gebruik was.

Kort voor 21.00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen bij de politiemeldkamer over een man die met een knuppel tegen verkeersborden sloeg en luid schreeuwde. Na een snel onderzoek bleek dat de verdachte niet alleen verkeersborden had beschadigd, maar ook een 60-jarige man uit Zevenbergschen Hoek had bedreigd. De verdachte zou zelfs de knuppel naar het slachtoffer hebben gegooid.

Hennepkwekerij

Het politieonderzoek leidde naar de woning van de verdachte, waar hij even later werd aangehouden. De man, een 52-jarige inwoner van Zevenbergschen Hoek, had een kleine hennepkwekerij in zijn huis. Hoewel deze niet meer in gebruik was, namen de agenten diverse spullen in beslag die gebruikt worden bij het kweken van hennep. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en in de cel gezet voor verder onderzoek en verhoor.

Bron: Politie.nl