Roosendaal

Man en vrouw ziekenhuis in geslagen in woning aan Lariksberg

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

In een woonwagen aan de Lariksberg in Roosendaal zijn woensdagochtend een man en een vrouw mishandeld. Ze zijn geschopt en geslagen door een groepje mannen. De man en de vrouw zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het met ze gaat.

Door: Bianca van Vugt

Rond tien uur ‘s ochtends stopte een kleine witte auto bij het woonwagencentrum aan de Lariksberg in Roosendaal. Een groepje mannen stapte uit, ging een woning in en begon de aanwezigen te schoppen en te slaan. Een man en een vrouw raakten gewond. Maar een andere man wist te ontsnappen en de politie te bellen.

De mannen zijn vertrokken, nadat ze de man en de vrouwen hadden toegetakeld. Het groepje was al weg toen de politie aankwam. Er is dan ook nog niemand gearresteerd voor de mishandeling. Agenten hebben buurtonderzoek gedaan en getuigen gehoord. De politie hoopt dat er nog meer mensen zijn die iets hebben gezien of gehoord. Zo zoekt de politie nog naar de witte auto waarin de daders zijn gevlucht.

Als je iets gezien of gehoord hebt dat te maken kan hebben met de mishandeling, het groepje daders of de witte auto, dan kun je dat melden bij de politie. Je kunt het telefonisch melden op telefoonnummer 0900-8844 of via een WhatsApp-bericht op nummer 06-122.07.006.