Bergen op Zoom

Man meldt zich zelf bij politie na handgemeen bij verkeersruzie

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 21 uit Bergen op Zoom heeft zich zelf woensdagnacht gemeld op het politiebureau. Hij had een andere man geslagen bij een verkeersruzie. De Bergenaar is gearresteerd en wordt woensdag later op de dag verhoord.

De politie heeft woensdagnacht een man van 21 uit Bergen op Zoom gearresteerd. De Bergenaar was zich zelf komen melden op het politiebureau. Hij had een andere man geslagen na een verkeersruzie. Dat gebeurde rond middernacht op de Borgvlietsedreef in Bergen op Zoom.

Een man van 32 zag een vrouw in de harde regen midden op de Borgvlietsedreef staan. Hij liep naar haar toe, maar zag dat ze in een auto stapte. Die reed met hoge snelheid weg en ontweek de man maar net. De auto stopte, de bestuurder stapte uit en zou meteen agressief tegen de man zijn gaan praten. Op een gegeven moment heeft de bestuurder de man geslagen. Hij zou hem ook met de dood hebben bedreigd. Daarna reed hij weg.

Een getuige had het kenteken van de auto genoteerd, dus de politie kon snel achterhalen wie de eigenaar van de auto was. Het bleek een man van 21 uit Bergen op Zoom. De politie is naar hem op zoek gegaan, maar hij meldde zich even later zelf al op het politiebureau. Hij is gearresteerd en in de cel gezet voor verder verhoor.