Roosendaal

Man met onderkoelingsverschijnselen aangehouden voor inbraak

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

In de nacht van zondag op maandag zijn twee mensen aangehouden die ervan worden verdacht bij een of meerdere bedrijven in de buurt van de Jan Vermeerlaan in Roosendaal te hebben ingebroken. Omdat er nog geen aangiften zijn gedaan is het nog niet bekend of er ook daadwerkelijk iets is weggenomen.

 

Een beveiliger schakelde de politie in omdat hij een verdacht persoon zag op het bedrijventerrein. Ook meldde hij dat er een verdachte auto stond. Agenten zijn gaan zoeken en troffen de personenauto aan. In de auto zat een vrouw van 31 jaar oud uit Hoeven. De vrouw is aangesproken door agenten en kon niet uitleggen waarom zij midden in de nacht met haar auto op het bedrijventerrein stond.

Een politiehond is mee gaan zoeken naar de verdachte van de bedrijfsinbraak. Hij werd aangetroffen in het water en is met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. Deze man van 35 jaar uit Bergen op Zoom is aangehouden door de politie. Hij was in het bezit van inbrekerswerktuigen. Die zijn in beslag genomen.

Omdat er goederen werden aangetroffen in de personenauto die wezen naar de mannelijke verdachte, is de vrouw uit de auto ook aangehouden als medeplichtige bij de inbraak.