Woensdrecht

Man met ongeldig rijbewijs rijdt te hard over A4 bij Woensdrecht

Agent met snelheidsmeter op viaduct

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Agenten hebben een automobilist uit Den Haag betrapt, toen hij te hard over de snelweg reed. De agenten hielden zondag een lasercontrole op de snelweg A4 ter hoogte van Woensdrecht. De hardrijder bleek ook geen geldig rijbewijs te hebben. Zijn rijbewijs was meer dan een jaar geleden ongeldig verklaard, maar hij had het nooit ingeleverd.

Een man van 38 uit Den Haag zal zijn ritje over de A4 duur moeten betalen. Agenten betrapten hem op te hard rijden en op rijden zonder geldig rijbewijs. Ze hielden zondag aan het begin van de avond een lasercontrole. Dat deden ze op de A4 ter hoogte van Woensdrecht. De automobilist werd aan de kant gezet, omdat hij te hard reed. Maar bij het controleren van zijn papieren, bleek het bij de man uit Den Haag niet in orde.

Het rijbewijs van de man was al ruim een jaar geleden ongeldig verklaard. Maar hij had het document nooit ingeleverd. Daarom hebben de agenten het rijbewijs zondag meteen meegenomen. De man uit Den Haag krijgt een proces-verbaal voor het harde rijden en voor het rijden met een ongeldig rijbewijs. Hij mocht natuurlijk ook niet verder rijden, dus zijn auto is naar het politiebureau gebracht.