Roosendaal

Man raakt oog kwijt na mishandeling, 22-jarige verdachte aangehouden

Maarten Elst Maarten Elst

De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige Roosendaler aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Volgens de recherche zou de Roosendaler een maand geleden een man zwaar hebben mishandeld met een metalen staaf en gewond achtergelaten in een bosschage bij de Laan van Wallonië. Na de mishandeling moet het slachtoffer met een oog minder door het leven.

De recherche heeft dinsdagochtend 10 november een 22-jarige Roosendaler weten op te pakken. Hij wordt er van verdacht een man zwaar mishandeld te hebben in de straten van Roosendaal. Het slachtoffer werd een maand geleden, op 6 oktober, zwaargehavend teruggevonden in een bosschage bij de Laan van Wallonië, vlak buiten het centrum in Roosendaal.

Het slachtoffer zou door de verdachte zijn geslagen met een metalen staaf waarna de verdachte het op een vluchten zette. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het Bravis ziekenhuis, maar daar kon men niet voorkomen dat de man na de zware mishandeling een oog moet missen.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan waarna de politie een onderzoek heeft ingesteld. De verdachte is op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. De 22-jarige Roosendaler zit voorlopig vast voor verder onderzoek.