Roosendaal

Man uit Roosendaal gearresteerd voor 2 jaar oude overval op drogisterij

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De politie heeft maandag een man van 21 uit Roosendaal gearresteerd voor een gewapende overval op een drogisterij. Hij wordt verdacht van een overval in december 2018. Toen werd een medewerkster van Kruidvat aan het Dijkcentrum in Roosendaal bedreigd met een mes. De overvaller ging er vandoor met geld uit de kassa.

De overval op een filiaal van Kruidvat aan het Dijkcentrum in Roosendaal is op 4 december 2018. Rond 18.50 uur komt een man de winkel binnen en bedreigt de medewerkster met een mes. Hij gaat er vandoor met geld uit de kassa. Niemand raakte gewond.

De recherche heeft onder meer camerabeelden onderzocht van de overval en heeft tips gekregen over de zaak. Zo zijn ze bij de 21-jarige verdachte uit Roosendaal uitgekomen. De officier van justitie heeft maandag toestemming gegeven de Roosendaler te arresteren. Hij is verhoord en is dinsdagmiddag weer vrijgelaten.

De politie heeft de winkelmedewerkster laten weten dat er een verdachte is gearresteerd. Hoe het verder gaat, ligt aan de officier van justitie. Die zal het politiedossier bekijken en daarna beslissen of de verdachte vervolgd gaat worden.

Lees ook: Kruidvat aan Dijkcentrum in Roosendaal overvallen