Nispen

Meer dan 900 deelnemers aan obstaclerun De N’OopLoop Nispen

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Klimmen, klauteren, door de modder, springend de sloot in en hup weer door en dat alles lekker in je eigen tempo. Dat is de obstaclerun van Nispen. Op maandag 10 juni gaat de vierde editie van start.

De start is in het openluchttheater en de route loopt dan over de grasvelden en door de speeltuin op Oostmoer. Alle deelnemers komen hier voorbij. Vandaar uit gaan de deelnemers van de 3, 6 en 9 kilometer door naar De N’Oop van Nispen, langs de Antwerpseweg. De finish is weer in het openluchttheater.

Verschillende obstacles

Groepjes van maximaal 25 personen starten elke 10 minuten. De kleinste superhelden gaan om 09.30 uur al van start voor de 1.000 meter. Zij lopen vanuit het openluchttheater richting Oostmoer, waar zij verschillende obstacles mogen bedwingen. De ‘familie campingrun’ is er voor iedereen die een beetje vies mag worden. Zij krijgen een run van 3 kilometer voorgeschoteld. Een tikje glamorous over het campingterrein gaan doe je over 6.000 meter in de ‘glamping obstaclerun’. En ga je voor het hele pakket, dan is de 9 kilometer ‘camping-de-luxe obstaclerun’ de ultieme uitdaging. De 6 en 9 kilometer starten tussen 12.00 en 16.00 uur

Wil je nog mee doen, wees er dan snel bij. Er is nog plaats voor zo’n 100 deelnemers. Inschrijven kan op www.denooploop.nl.