Wouw

Meerdere coronabesmettingen medewerkers Jumbo Wouw: ‘Winkel blijft open’

Het gaat om een nog onbekend aantal besmettingen onder medewerkers van de Jumbo-vestiging in Wouw/screenshot Google Maps

Maarten Elst Maarten Elst

Een nog onbekend aantal medewerkers van de Jumbo-vestiging aan de Kloosterstraat in Wouw is besmet met het coronavirus, dat bevestigt een woordvoerder van Jumbo. De supermarkt blijft tot nader order gewoon geopend: uitzendkrachten en medewerkers van andere vestigingen worden ingezet om bij te springen in Wouw.

“Het is een zeer vervelende situatie voor de besmette medewerkers, hun collega’s en alle andere betrokkenen bij de Jumbo”, vertelt een woordvoerder van de supermarktketen. “We hebben alle medewerkers nogmaals verteld dat ze bij lichte klachten niet moeten komen werken en zich te laten testen.”

Winkel blijft open

Jumbo ziet vooralsnog geen reden om de vestiging in Wouw te sluiten. “Een aantal uitzendkrachten wordt extra ingezet, collega’s van andere vestigingen springen bij om de ontstane gaten in te vullen”, vervolgt de woordvoerder. “Ook keert een paar medewerkers vervroegd terug van vakantie. We blijven de al eerder getroffen coronamaatregelen in acht nemen.”

Om hoeveel medewerkers het gaat, is niet bekend.