Bergen op Zoom

Meisje raakt met scooter te water na val door losliggende tegels

Een meisje kwam met haar scooter ten val aan de Laan van Hildernisse-noord in Bergen op Zoom. © 112markiezaten.

Maarten Elst Maarten Elst

Een meisje is dinsdagochtend ter hoogte van de Laan van Hildernisse Noord op de Bergse plaat te water geraakt. Ze verloor de controle over haar stuur nadat ze met haar scooter over enkele losliggende tegels reed. Het onfortuinlijke meisje uit Bergen op Zoom raakte vervolgens te water en kon zelfstandig uit het water klimmen. Terplekke is ze onderzocht door ambulancepersoneel. De brandweer heeft haar scooter uit het water gehaald. Hoe het nu met het meisje gaat, is nog niet bekend.

Een op het oog dagelijks ritje met de scooter liep voor een meisje uit Bergen op Zoom op een vervelende manier af. Nadat ze met haar scooter over enkele losliggende stoeptegels reed, raakte ze met scooter en al te water. Dit gebeurde dinsdagochtend aan de Laan van Hildernisse Noord op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom.

Zelfstandig uit water

Meerdere brandweerauto’s, ambulances en een politiewagen kwamen met spoed ter plaatse. Daar zagen ze dat het meisje inmiddels zelfstandig uit het water was geklommen, waarna ze is onderzocht door het aanwezige ambulancepersoneel. Hoe het met het meisje en haar eventuele verwondingen gaat, is nog niet bekend.

De gemeente Bergen op Zoom is inmiddels op de hoogte gebracht over de losliggende tegels aan de Laan van Hildernisse Noord.