Wouw

Menvereniging Wouwse Aanspanning organiseert zomer avondrit

Foto: Wouwse Aanspanning.

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De menvereniging Wouwse Aanspanning is op zoek naar nieuwe leden. Mede daarom organiseert de vereniging op zaterdag 22 juli een zomer avondrit. Met de rit hoopt de organisatie aandacht te creëren voor deze tak van de paardensport.

Het ledenaantal van de club loopt terug. “Dat is jammer, want als we zo leeg blijven lopen dan gaat de vereniging verloren en dat is zonde”, verklaart Miranda Franken van de menvereniging. Mede daarom organiseert ze deze speciale rit. “Omdat we willen laten zien dat mennen superleuk is, voor zowel jong als oud.”

De rit begint zaterdagmiddag om 5 uur ‘s middags. “We starten vanaf de Verlengde Zandstraat 1B in Bergen op Zoom”, vervolgt Miranda. “Maar vanaf half 4 zijn de deelnemers al welkom voor koffie.” Onderweg zijn er twee pauzes. “De eerste pauze is bij De Ooievaar in Halsteren, waar de koffie en een koek klaarstaat. En de tweede pauze is bij de Bergse Heide. Daar kunnen we wat fris drinken en iets lekkers eten.” De route is 22,5 kilometer lang.

Iedereen is welkom om mee te rijden met de rit. Opgeven kan door te mailen naar bosfai[email protected]. Leden zijn gratis, niet-leden betalen vijf euro.