Bergen op Zoom

Middelbare scholieren kunnen met korting naar Supersum

© Stichting De Vierschaar

Redactie Redactie

Stichting De Vierschaar hoopt met een speciale kortingsactie middelbare scholieren te trekken naar openluchtspektakel Supersum. Leerlingen kunnen voor 20 euro per persoon naar de première op donderdag 17 oktober.

Op de overdekte tribunes op De Waterschans in Bergen op Zoom is er tijdens de première plaats voor maximaal 300 leerlingen. Marco Duijvelaar, voorzitter van Stichting De Vierschaar: “Dit is een eenmalige actie. We willen op deze manier ons steentje bijdragen om het verhaal van de bevrijding en de waarde van de vrijheid waarin we nu leven door te geven aan onze jongere generatie.”

Drempel

Het goedkoopste ticket voor Supersum kost normaal gesproken inclusief administratiekosten 29,75 euro. “Voor jongeren die nog op school zitten is dat een fors bedrag. Daarom willen we eenmalig de drempel verlagen om Supersum te kunnen bezoeken”, vertelt Duijvelaar. Scholieren zijn via hun school ingelicht over de actie. Leerlingen kunnen aan de schoolleiding aangeven of ze gebruik willen maken van de actie.

Supersum wordt van 17 tot en met 27 oktober negen keer opgevoerd op de Waterschans. Het stuk gaat over het dagelijks leven tijdens de laatste weken voor de bevrijding van Bergen op Zoom.