Roosendaal

Mike de Waard beëdigd als burgerraadslid voor de VLP

Kitty Joachems Kitty Joachems

In de raadsvergadering van 25 februari is Mike de Waard beëdigd als burgerraadslid voor de Roosendaalse VLP. De Waard was de afgelopen drie jaar al actief als fractie-ondersteuner voor de partij en hield zich daarbij met name bezig met de portefeuilles ruimtelijke ordening en infrastructuur. Daarnaast maakt De Waard deel uit van JONG VLP, de jongerenafdeling van de lokale partij.

Door: Kitty Joachems

De Waard is 23 jaar en woont in de wijk Kalsdonk in Roosendaal. Hij studeert bestuurskunde en overheidsmanagement aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Hij zet zich als vrijwilliger in bij het verzorgen van HBO-introkampen. De Waard drinkt graag een drankje met vrienden en is graag onder de mensen. De Waard: “Dialoog is in mijn ogen een belangrijk gereedschap om de maatschappelijke problemen van vandaag de dag te begrijpen en op te lossen”.

Iets terugdoen voor Roosendaal

Zijn doel is om uiteindelijk raadslid te worden voor de VLP. “Zo kan ik op mijn manier iets terugdoen voor Roosendaal en haar inwoners. Roosendaal: de stad waar ik opgegroeid ben, waar ik van hou en waar ik zoveel heb geleerd”, aldus De Waard.