Roosendaal

Niederer sluit opnieuw een drugswoning in Roosendaal

Redactie Redactie

Burgemeester Jacques Niederer heeft opnieuw een woning gesloten in Roosendaal. De woning aan de Boulevard gaat voor de duur van drie maanden dicht. Bij een opsporingsonderzoek op 3 mei jl. werden er in het huis verschillende soorten drugs, wapens en een contant geldbedrag gevonden.

De 25-jarige bewoner werd toen gearresteerd en in het huis werd ruim een kilo hash en nog eens 151 gram hennep gevonden. Daarnaast werden er ook een verboden stroomstootwapen, een busje pepperspray en een aanzienlijk contant geldbedrag aangetroffen. Al die bezittingen zijn in beslag genomen. De woning is gesloten op donderdag 23 augustus en blijft dicht tot 23 november.

Burgemeester Niederer maakt in zijn reactie nogmaals duidelijk dat hij ten alle tijden hard op wil treden tegen de handel in drugs. “Inwoners moeten zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen. Uiteraard roep ik onze inwoners op om drugsactiviteiten en andere verdachte situaties te blijven melden. Op die manier maken we samen met onze inwoners, de drugssquad, de politie, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst en woningbouwverenigingen blijvend een vuist tegen drugs”. 

Mocht je iets verdachts zien of horen dan kan je contact opnemen met de politie via 0900-8844 en voor spoedgevallen kan je bellen met 112.