Geen regio geselecteerd

Niederer treft maatregelen na schietincident

© Christian Traets Fotografie

Redactie Redactie

Na het schietincident in Roosendaal is burgemeester Niederer klaar met de situatie, hij kondigt aan hard op te treden. Dit zal hij met enkele maatregelen doen, die moeten op de korte termijn geïntroduceerd worden. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de toedracht van de beschieting.

 

 

 

Niederer maakt zich grote zorgen over de veiligheid van omwonenden en voorbijgangers: “Het kan niet zo zijn dat de onderwereld op straat regeert en de kogels je om de oren vliegen. Dat is een onhoudbare situatie. Samen met politie en het openbaar ministerie bekijk ik of, naast het strafrechtelijke onderzoek, andere maatregelen mogelijk zijn. Ik bedoel dan met name bestuurlijke maatregelen”.

In de nacht van zaterdag 17 februari op zondag 18 februari 2018 beschoten onbekenden een woning aan de Amethistdijk. Er vielen daarbij geen gewonden. Het gaat mogelijk om een drugs gerelateerde actie. Een van de kogels doorboorde de brievenbus en het rolluik aan de voorkant. Er raakte niemand gewond bij het schietincident.

Lees ook: Huis beschoten aan Amethistdijk in Roosendaal

{*webpage_link type=”news” id=”4359″*}