Bergen op Zoom

Nieuw seizoen Gebouw-T biedt voor ieder wat wils

Op zaterdag 8 september gaat het nieuwe seizoen van Gebouw-T van start © ZuidWest Update

Redactie Redactie

De zomervakantie is ook bij Gebouw-T weer voorbij en dat betekent dat het Bergse poppodium weer bomvol staat met artiesten. Het nieuwe seizoen wordt op zaterdag 8 september afgetrapt met het ontdekkingsfestival PopMonument. 

 

Tijdens dit openingsweekend zijn er optredens van My Baby, Goose en Jasper Steverlinck. Je kan dan niet alleen terecht in Gebouw-T maar juist ook in de monumenten van de stad. Als dat weekend ten einde is, staat Gebouw-T goed gevuld met onder andere Wie Is De Mol winnaar Ruben Hein. Verder zal Niels Geusebroek een ode brengen aan Coldplay en kan er weer gedanst worden bij onder andere 80’s Verantwoord. Vaste prik op het programma zijn De Dijk en 666 The Nightmare. Van laatstgenoemde zal dit het laatste jaar zijn, gezien de band besloten heeft te stoppen.

Lul-Niet-Lollie 

Naast dat het poppodium weer vol staat met topartiesten heeft men ook iets nieuws. De foyer is onder handen genomen en dus zullen de bezoekers vanaf september in het nieuwe frisse T-Café worden ontvangen. Tot slot komt ook Gebouw-T met de Lul-Niet-Lollie. Hiermee wil Gebouw-T bezoekers een laagdrempelige mogelijkheid geven om hun kletsgrage buur op een sympathieke manier duidelijk te maken dat door hun luide geklets de concertbeleving voor de anderen minder wordt. De lolly’s zullen verkrijgbaar zijn aan de bar.